Call us toll free:
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Call us toll free:

Artistes

Els autors i autores de les fotos són un grup de joves de 4t d’ESO del Centre Educatiu FEDAC Sant Andreu.


Isabel Vergara

El meu nom és Isabel Vergara i vaig néixer el 27 de desembre de 1999. Visc a Barcelona, al barri del Bon Pastor, amb els meus pares i els meus 5 germans. Vaig a l'escola de FEDAC Sant Andreu i estic estudiant l'ESO.

MIREIA PAGÈS MONTANER

Em dic Mireia Pagès, tinc 15 anys, vaig néixer el 23 de juny i visc al barri de Sant Andreu. Estudio a l’escola FEDAC Sant Andreu i aquest ja és el meu últim curs. L’any vinent m’agradaria estudiar perruqueria. També m’agrada la fotografia, fer esport i sobretot ballar.

ANDREA UREÑA

Em dic Andrea, tinc 16 anys i visc a Barcelona. Vaig néixer el dia 3 de Maig de 2001, aquí a Barcelona. Estudio al col·legi FEDAC Sant Andreu i l’any vinent tinc pensat anar a La Salle Congrés a fer el batxillerat social econòmic. Tinc una germana de la mateixa edat que jo i es diu Nayra.

LÍDIA MARTELL

Em dic Lídia Martell, tinc 16 anys, vaig néixer a Barcelona, a Sant Andreu. Estudio a l’escola FEDAC Sant Andreu. El que mes m’agrada és dibuixar, escoltar música i passar temps amb la família.

Sara Àvila

Hola, em dic Sara Àvila, visc a Barcelona des que vaig néixer. Tinc 15 anys però aviat faré 16. Diuen que sóc molt sociable i extravertida, però en ocasions sóc bastant tímida encara que no ho sembli. Vaig a l'escola FEDAC Sant Andreu i estic acabant 4t d'ESO. L'any vinent faré el batxillerat social a l'escola La Salle Congrés.

Nayra Ureña

Em dic Nayra Ureña i tinc 16 anys. Vaig néixer i visc a Barcelona, al barri de Sant Andreu. Actualment vaig a l’escola FEDAC Sant Andreu, però aquest és el meu últim any així que el curs que bé aniré a l’Institut Moisés Broggi per fer el batxillerat artístic. Encara no sé a que em vull dedicar quan sigui gran, però estic segura que tindrà alguna relació amb el món audiovisual.

Núria Simarro

Sóc la Núria Simarro, tinc 15 anys i visc a Barcelona des que vaig néixer. M'agrada molt la música i els esports. Sóc una persona molt nerviosa, perfeccionista i detallista, mai em conformo amb la imperfecció. També sóc una persona molt empàtica i no m'agrada veure a ningú passar-ho malament. A part de tot això sóc una persona molt curiosa i m'agrada sempre saber-ho tot.

Victòria Morales Capell

Sóc la Victòria Morales Capell i vaig néixer a Rússia l'any 2001. Estudio a l'escola FEDAC Sant Andreu. L'any que ve vull estudiar arts i m'agradaria ser il·lustradora i fotògrafa, i sinó m'agradaria ser professora. Els meus pares son de Barcelona i Castella-La Manxa.

Marta Llurba

Em dic Marta Llurba Domínguez, tinc 15 anys, vaig néixer a Barcelona l’any 2001 i visc al barri de Sant Andreu. Estic acabant 4t d’ESO a l’escola FEDAC Sant Andreu i faig l’itinerari artístic. L’any que ve tinc pensat fer el batxillerat artístic a l’escola Moisés Broggi. No tinc molt clar a què em vull dedicar però sé segur que serà alguna cosa relacionada amb el món artístic.

Neus Gràcia

Em dic Neus Gràcia, tinc 15 anys, vaig néixer a Barcelona l’any 2001 i hi segueixo vivint. Ara estic fent 4t d’ESO a l’escola FEDAC Sant Andreu. M’agradaria dedicar-me a l’edició de vídeo, ser productora d’audiovisuals o de radio. En el meu temps lliure m’agrada fer manualitats i escoltar música.

ALISHA JEREZ

Sóc Alisha Jerez Ventura i tinc 17 anys. Vaig néixer a la República Dominicana. Ara visc a Barcelona i estudio al col·legi FEDAC Sant Andreu. La meva experiència amb la càmera fotogràfica va ser per primera vegada amb el projecte Itineràncies Visibles, on vaig descobrir que m'agrada molt tot el tema de realitzar fotos. Ara sé que no és només agafar una càmera i prémer el botó, sinó que per a mi s’ha convertit en un art i una passió.

GISELLE VILA

Em dic Giselle i tinc 17 anys. Fa més o menys un any i mig que visc amb la meva mare a Barcelona. Porto varis anys enamorada de la fotografia i aquest treball em va fer veure un punt de vista diferent per a narrar històries a través de la càmera.

Jordy Fernández

Em dic Jordy Fernández. Vaig néixer a República Dominicana però ara visc a Barcelona des del 2008. Estudio 4t d'ESO a l’escola FEDAC Sant Andreu.

Regina López

Em dic Regina López i la meva experiència amb la fotografia és des de ben petita gràcies al meu pare. Sempre m’ha agradat fer fotos i que me les fessin però durant aquest curs crec que ha millorat molt el meu rendiment i creativitat.